Cart

FILST STOLARSKI OBRT I TRGOVINA

 

 

Filst je stolarski obrt za izradu namještaja po mjeri, opremanje stambenih i poslovnih objekata te restauraciju antiknog namještaja koji posvećuje veliku pažnju dizajnu i kvaliteti. Naše postojanje datira još od 1992.godine kada smo nastali od već uhodanog obiteljskog stolarskog obrta Filipčić Josip nastalog 1984.godine. Kod nas velika pažnja posvećena je upravo funkcionalnosti samog namještaja, ali bez kompromisa s ljepotom i prirodnim izgledom drva. Naši djelatnici osposobljeni za pomoć kupcu vrlo rado će svojim profesionalnim savjetima pomoći u donošenju važnih odluka koje se tiču uređenja Vašeg interijera. Jer nije jednostavno u našoj bogatoj lepezi kuhinja, dnevnih boravaka, spavaćih i dječijih soba odabrati upravo onaj komad namještaja koji će Vas uveseljavati dugi niz godina. U današnje vrijeme okruženi smo sa mnogobrojnim štetnim utjecajima na okoliš koji negativno utječu na naše zdravlje i kvalitetu življenja. Stoga kod opremanja naših životnih, kako stambenih tako i poslovnih prostora, veliku pažnju stavljamo na kvalitetu materijala koji nas okružuju.

 

 

Želite li ljepotu, trajnost i kvalitetu Vašeg namještaja stolarski obrt Filst, nudi Vam sve to. Izaberite iz naše bogate ponude, idealan namještaj za sebe, bilo uredski, kuhinjski ili neki drugi. Svaki korak detaljno je dogovoren i isplaniran kako bi naši klijenti bili zadovoljni krajnjim rezultatom. Okružite se prirodnim materijalima, te se opustite u svojem domu. U mogućnosti smo izrađivati sve oblike namještaja uz pomoć najsuvremenijih CNC strojeva prema zahtjevu kupca. Naši djelatnici u proizvodnom pogonu od 300 m2 izrađuje namještaj od oplemenjene iverne ploče debljine od 18-32 mm, obrubljen ABS folijom debljine 2 mm i lakiran lakom na vodenoj bazi ili poliuretanom. Koriste se i medijapanske letve u bojama drva kao i metalni dodaci, noge za namještaj, ručke, metalne vodilice, kvalitetan okov prema zahtjevu kupca.

 

 

Uređujemo Vaše urede, poslovne prostore, poslovne urede, lokale, brzo i kvalitetno pridržavajući se pritom zadanih rokova te savjesno i marljivo razrađujemo s Vama sve detalje i interijer prilagođavamo Vašim potrebama. Sav namještaj i ostala prateća oprema prilagođava se dimenzijama Vašeg prostora a uređenje se prilagođava Vašim mogućnostima. Profesionalnost, kvaliteta i tradicija najvažnije su karakteristike stolarskog obrta Filst. Uz spoj tradicije i kvalitete, važna karakteristika naših vrata, privlačan dizajn, te mogućnost kombiniranja sa staklom te umecima stakla, uz veliki izbor boja. Unutar programa postoji nekoliko različitih linija vrata od kojih se svaka na svoj način ističu ljepotom, jednostavnošću, masivnošću drva, ali i modernim izgledom, te se mogu uklopiti u svaki interijer. Unutarnja sobna vrata mogu biti izrađena sa ravnim ili zaobljenim štokovima, u različitim vrstama prirodnih furnira, te u svim RAL bojama.

 

 

Spremni smo Vam na osnovi mjera Vašeg prostora izraditi projekt, te Vam vizualno približiti idejno rješenje namještaja. Pri tom vodimo računa o ergonomskim rješenjima radnog prostora Vaše kuhinje ne gubeći estetske kriterije koji su također važni. Ako i niste imali sreće pronaći ono što biste željeli vidjeti u svojoj kuhinji, spavaćoj sobi ili dnevnom boravku, možda će vas ponuđena rješenja potaknuti da nešto slično date izraditi. Namještaj izrađen živim i kontrastnim bojama čini se vrlo prikladnim za opremanje svakog doma.

 

 

 

Osjećaj uzbuđenja da posjedujete nov i kvalitetan namještaj možete osjetiti upravo s našim proizvodima a doživljaj kvalitete i dizajna popraćene su prihvatljivim cijenama. Poštujući sve Vaše želje uz naše prijedloge doći ćemo do zajedničkog rješenja za uređenje Vašeg interijera.

Petak, 18 Ožujak 2016

 


Ova stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.